Eichmann

Er en Historisk, Biografi, Thriller film instrueret af Robert Young med skuespillerne Franka Potente, Richard Rifkin, Stephen Fry, Thomas Kretschmann fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 1960 pågriber en israelsk efterretningstjeneste en mand i Argentina. Han er mistænkt for omfattende krigsforbrydelser, men trods intensiv jagt, er det lykkes for ham at holde sig skjult i 15 år. Manden er Adolf Eichmann, Hitlers højre hånd og strategen, som sørgede for transporten af millioner af mennesker til kz-lejre under Anden Verdenskrig. Det påhviler den unge politibetjent Avnes Less at få en tilståelse ud af Eichmann, men det bliver en kamp mellem to stærke viljer, og intet er så sort-hvidt, som det ser ud.

Eichmann

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Thriller, Drama
Originaltitel Eichmann
Instruktør Robert Young, Roger Young
Udgivelsesår 2007
Tags verden krig II(world war ii), nazistiske Tyskland(nazi germany)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film