The Sweetest Thing

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Roger Kumble med skuespillerne Selma Blair, Christina Applegate, Herbert W. Ankrom, James Mangold fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Efter et kort møde med en flot ejendomsmægler på en bytur kører en partypige og hendes bedste veninde ud på en vild tur for at finde ham igen.

The Sweetest Thing

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel The Sweetest Thing
Instruktør Roger Kumble
Udgivelsesår 2002
Tags aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, ægteskab(marriage), roommate, Bloopers under Credits(bloopers during credits), Business kvinde(business woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film