fanny & alexander

Er en Fantasy, Drama film instrueret af Ingmar Bergman med skuespillerne Pernilla August, Jan Malmsjö, Kerstin Tidelius, Kristina Adolphson fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Begyndelsen af 1900-tallet. I en lille svensk by følger vi familien Ekdahl, som domineres af en rig og begavet enke og hendes tre sønner. Sønnen, Oscar, driver sammen med sin kone, Emilie, det lokale teater. Parret har to børn - Fanny og Alexander. Oscar dør en tidlig død, og hans enke gifter sig igen med biskoppen i byen og flytter sammen med børnene til hans spartanske og strenge hjem. Et helt nyt liv venter Fanny og Alexander, og vi følger dem og den øvrige familie gennem sorg og glæde, lys og mørke i Ingmar Bergmans roste film. Fanny og Alexander tog verden med storm. Den har vundet utallige priser, bl.a. Oscar, Golden Globe og en pris ved filmfestivalen i Venedig.

fanny & alexander

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel fanny & alexander
Instruktør Ingmar Bergman
Udgivelsesår 1982
Tags døende og død(dying and death), tab af barn(loss of child), barn Prodigy(child prodigy), begravelse(funeral), tab af far(loss of father), søskende(siblings), Sverige(sweden), biskop(bishop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film