Vilddyr

Er en Fantasy, Kort, Gyser film instrueret af Ask Hasselbalch med skuespillerne Lea Høyer, Jonas Schmidt, anders bobek, Luise Skov fra 2010

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Jungleloven hersker i klasseværelset. Efter en voldsom oplevelse i en biologitime begynder outsideren Lykke at forandre sig. Der er noget helt galt. Vilddyret i hende er blevet vækket, og snart venter der et stort opgør med omverdenen. Det er afgangsfilmen af Ask Hasselbalch, der efterfølgende har instrueret ”Antboy”-trilogien. Blandt de medvirkende er Lea Høyer, Anders Bobek og Julie Christiansen.

Vilddyr

Detaljer

Genre Fantasy, Kort, Gyser, Drama
Originaltitel Vilddyr
Instruktør Ask Hasselbalch
Udgivelsesår 2010
Tags høj skole(high school), transformation, venskab(friendship), knuse(crush), Monster, Danmark(denmark), væsen(creature), hemmelighed(secret), København(copenhagen), hemmelighed identitet(secret identity), natur(nature), teenage knuse(teenage crush), rotte(rat), frihed(freedom), hjælpeløshed(helplessness), biologi(biology), mobbet(bullied)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere