Ballerina

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Éric Warin med skuespillerne Andrea Vagn Jensen, Terrence Scammell, Maddie Ziegler, Jens Jacob Tychsen fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

En forældreløs pige drømmer om at blive en ballarina og flygter fra landet til Paris, hvor hun udgiver sig som en anden og bliver optaget i Grand Opera House.

Ballerina

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Ballerina
Instruktør Éric Warin, Eric Summer
Udgivelsesår 2016
Tags musikalske(musical), Paris, dans(dance), ballet, 3D, 19. århundrede(19th century), livets drøm(life's dream), sjældne sygdomme(orphan), flyvende(flying), opfinder(inventor), Opera, Eiffel Tower Paris, børn(kids), statue af liberty(statue of liberty)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere