Santa Clause, The

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af John Pasquin med skuespillerne Kenny Vadas, Wendy Crewson, Larry Brandenburg, Peter Boyle fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu

Plot

Den rigtige julemand falder ned fra Scott Calvins tag - og nu må han overtage tjansen. Det er dog ikke helt frivilligt, og der går lidt tid før han vænner sig til de ekstra kiglo og det hvide skæg, det store spørgsmål er blot: hvordan reagerer omverden, og specielt hans kone, på hans vilde historie om at han er blevet julemand?

Santa Clause, The

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel The Santa Clause
Instruktør John Pasquin
Udgivelsesår 1994
Tags ferie(holiday), jul part(christmas party), jul(christmas), Deal, Santa Claus, jul træ(christmas tree)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film