Bedst i Sverige!

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Ulf Malmros med skuespillerne Zamand Hägg, Ariel Petsonk, Anna Pettersson, Amir Barghashi fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

Marcello er lille, rapkæftet og selvglad, hvilket ikke altid værdsættes i skolen. Venner... Det har Marcello kun set på TV. Han er så ensom, at der ikke engang ville være nogen, der lagde mærke til, hvis han forsvandt. Drengene i Marcellos klasse morer sig med at hænge ham op i fodboldmålet - op og ned - for at skyde straffe på ham.

Bedst i Sverige!

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Bäst i Sverige!
Instruktør Ulf Malmros
Udgivelsesår 2002
Tags fodbold(soccer), mobning(bullying)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film