Before Sunset

Er en Romantik, Drama film instrueret af Richard Linklater med skuespillerne Denis Evrard, Mariane Plasteig, Marie Pillet, Louise Lemoine Torrès fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Ni år efter deres veje skiltes i Wien i Before Sunrise, mødes Jesse og Celine igen i Paris, hvor de genoplever det første møde. Det nye møde er endnu mere kortvarigt, de har kun et par timer før Jesses fly letter, og de udnytter tiden, som de bedst kan. De går en lang tur gennem byernes by og taler om deres livserfaringer, holdninger og om de stadig elsker hinanden.

Before Sunset

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Before Sunset
Instruktør Richard Linklater
Udgivelsesår 2004
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), journalist, Paris, baseret på roman(based on novel), Forfatter(author), boghandel(bookshop), soulmates, dialog(dialogue), taler(talking), Walking, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film