frøken vildkat

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, Ingeborg Pehrson, Gerda Neumann, Stig Lommer fra 1942

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den lille, flittige kordame Dolly Hansen er engageret ved et af byens store revyteatre, og en aften må hun springe ind og dublere den sygemeldte primadonna. Hun får succes, og det giver hende mod til at anmode direktøren om en mindre gageforhøjelse. Dette bliver dog taget meget unådigt op, og der opstår en så hidsig diskussion mellem dem, at den unge pige pludselig står på gaden, fyret på gråt papir. Men Dolly er ikke typen, der giver op. Utraditionel selvisenesættelse skaber snart megen opmærksomhed omkring hendes person.

frøken vildkat

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel frøken vildkat
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1942
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere