The Rocketeer

Er en Action, Familie , Eventyr film instrueret af Joe Johnston med skuespillerne Pat Crawford Brown, Herman Poppe, Paul DeSouza, Margo Martindale fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I 1930'ernes Hollywood finder en ung pilot ved et tilfælde en tophemmelig jetmotor til at spænde på ryggen, så man selv kan flyve.

The Rocketeer

Detaljer

Genre Action, Familie , Eventyr
Originaltitel Rocketeer, The
Instruktør Joe Johnston
Udgivelsesår 1991
Tags Ben(legs), fødder(feet), pilot Hero, luftskib(blimp), flyvende mand(flying man), lytter til klassisk musik(listening to classical music), Thompson pistol(thompson gun), cliffhanger,  rødgran gås( spruce goose), nazistiske samarbejdspartner(nazi collaborator), luftskibene(dirigible)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere