Coco

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Adrian Molina(co-director) med skuespillerne Alex Castillo, Wilma Bonet, Salvador Reyes, Sofía Espinosa fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Den 12-årige mexicanerdreng Miguel drømmer om at blive musiker, men det vil hans familie slet ikke høre tale om. Da han i smug vil deltage i et talentshow på De Dødes Dag, stjæler han en guitar fra den afdøde popstjerne Ernesto de la Cruz' gravsted. Men det skulle han aldrig have gjort! Miguel transporteres til dødsriget, hvor han må søge sine forfædres tilladelse til at vende hjem igen.

Coco

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Coco
Instruktør Adrian Molina(co-director), Adrian Molina, Lee Unkrich
Udgivelsesår 2017
Tags Mexico, guitar, musik(music), 3D, skelet(skeleton), efterliv(afterlife), barn(child), sanger(singer), musiker(musician), dag af den døde(day of the dead), liv efter død(life after death), latinx bly(latinx lead)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere