den lille julemand og det magiske snefnug

Er en Familie , Animation film instrueret af Luc Vinciguerra med skuespillerne Jean-Claude Donda, Henrik Lykkegaard, Alexis Tomassian, Sonja Oppenhagen fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Julemanden skal på pension og overlader tjansen som julemand til den 7-årige dreng Nicolas. To dage før juleaften opstår der en stor krise, da julemagien pludselig forsvinder rundt om i verden og noget tyder på, at det er Nicolas skyld. Julemandsrådet - bestående af pensionerede julemænd - er tvunget til at fritage Nicolas for jobbet som julemand. For at genvinde titlen som julemand må Nicolas genfinde sin barnlige uskyld og bekymringsfrie attitude. Det bliver starten på en magisk rejse fyldt med julemagi.

den lille julemand og det magiske snefnug

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel den lille julemand og det magiske snefnug
Instruktør Luc Vinciguerra
Udgivelsesår 2013
Tags Santa Claus, jul historie(christmas story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film