Lykken kommer

Er en Familie , Komedie film instrueret af Emanuel Gregers med skuespillerne Ib Schønberg, Harald Holst, Henry Nielsen, Jeanne Darville fra 1942

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ole og Jytte er velhavende ? og fester meget. Så Oles drøm om at blive klaver-virtuos bliver festet væk. Efter endnu en fest går bølgerne højt. De bliver uvenner og vil skilles. Men den gode ven, højesteretssagføreren, foreslår, at de prøver at klare sig for et minimalt beløb om måneden samt de penge, de kan tjene. Og så starter de et helt nyt liv. De bliver dog trætte af de små kår og vil fl ytte tilbage til luksusvillaen og leve godt af deres mange penge igen. Men nu må sagføreren indrømme, at han har spekuleret deres penge væk, så de kan kun få det mikroskopiske beløb om måneden, der blev aftalt. Og oveni det hele fortæller Jytte, at hun er gravid. Denne nyhed får Ole til at vise sig fra en helt ny side.

Lykken kommer

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Lykken kommer
Instruktør Emanuel Gregers, E. Gregers
Udgivelsesår 1942
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere