Hachiko - En Ven For Livet

Er en Familie , Drama film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Sarah Roemer, Tora Hallström, Davenia McFadden, Richard Gere fra 2009

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Hver dag venter hunden Hachiko trofast på togstationen på, at hans far kommer hjem. En dag sker en tragedie, og faren dukker ikke op. Men Hachiko nægter at forlade stationen. Han fortsætter med at vente på stedet i ti år, og historien om den trofaste hund er blevet en legende.

Hachiko - En Ven For Livet

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel Hachiko: A Dog's Story
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 2009
Tags loyalitet(loyalty), hund(dog), venskab(friendship), venner(friends), familie relationer(family relationships), japansk(japanese), avis reporter(newspaper reporter), menneskelige at blive-dyr forholdet(human being-animal relationship), familie hund(family dog), venter(waiting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film