sabrina

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Sydney Pollack med skuespillerne Lauren Holly, Dana Ivey, Paul Giamatti, Harrison Ford fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den styrtende rige Linus Larrabee er en travlt optaget forretningsmagnat, som ikke har plads til kærlighed i sit liv. Da en romance mellem mellem hans playboy af en bror og privatchaufførens datter truer Linus' forretninger, rydder han ikke desto mindre sin kalender for en skånselsløs satsning. Han vil gøre kur til Sabrina for så at droppe hende, når forretningen er gået igennem.

sabrina

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel sabrina (1995)
Instruktør Sydney Pollack
Udgivelsesår 1995
Tags Paris, Brother Brother forholdet(brother brother relationship), millionær(millionaire), lang ø(long island), chauffør(chauffeur), fusion
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film