Olsenbanden jr. går under vann

Er en Familie , Komedie film instrueret af Arne Lindtner Næss med skuespillerne Julia Charlotte Geitvik, Aksel Støren, Jakob Skøyen Andersen, Aksel Støren Aschjem fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Oslo 1958. På et barnehjem sidder Egon og længes efter en ordentlig familie, en sød mor og far sådan som dem, Kjeld har. Og da det rige ægtepar Gyldenløwe melder sig hos børnehjemsledere for at udvælge en ny søn, så saboterer Egon de andre børn med gammelost og kløpulver. Snart står han med en ny status som rigmandssøn med stor villa.

Olsenbanden jr. går under vann

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Olsenbanden Jr. - Går under vann
Instruktør Arne Lindtner Næss, Arne Lindtner
Udgivelsesår 2003
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere