Jern-Henrik

Er en Familie , Komedie film instrueret af Nick Castle med skuespillerne Lea Thompson, Joan Plowright, Robert Stanton, Christopher Lloyd fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Henrik er en god dreng, men efter naboen hr. Olsens mening er han også en ufattelig plage. Problemet er, at Henrik gør alting i den bedste mening, men tit og ganske uforvarent kommer han til at skabe kaos omkring sig og ofte er det hr. Olsen, der må døje med kaoset. Derfor huer det bestemt ikke den gode hr. Olsen, da hans kone jublende siger ja til at passe den lille naboknægt, fordi hans forældre skal en tur udenbys og snart viser det sig da også, at den hårdtprøvede nabo får ret i sine værste antagelser.

Jern-Henrik

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Dennis the Menace
Instruktør Nick Castle
Udgivelsesår 1993
Tags babysitter
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film