We Bought a Zoo

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Cameron Crowe med skuespillerne Maggie Elizabeth Jones, Carla Gallo, John Michael Higgins, Colin Ford fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En sand fortælling om, hvordan Benjamin Mee og hans familie brugte deres opsparing på at købe en faldefærdig zoo og flytte ind i den. Med hjælp fra en broget skare, og med mange uheld undervejs, arbejder familien på at bringe zooen tilbage til dens tidligere pragt og storhedstid og genåbne den for publikum.

We Bought a Zoo

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel We Bought a Zoo
Instruktør Cameron Crowe
Udgivelsesår 2011
Tags Zoo
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film