kærlighed ved første hik

Er en Romantik, Komedie, Diverse film instrueret af Tomas Villum Jensen med skuespillerne Anne-Grethe Bjarup Riis, Helle Fagralid, Karl Bille, Mira Wanting fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Dennis Jürgensens ungdomsbog er en af de allerstørste bogsucceser nogensinde. Over 600.000 læsere har siden 1981 grinet over Anja og Viktor, der forsøger at komme i gang med "den første gang", kraftigt hjulpet af deres to møgfrække og helt skønne småbrødre. Det her er historien om Viktor, der som ny 1. G'er falder pladask for den uopnåelige 3. G'er Anja. Det er den om hikkeanfaldet og det lovede kys af den guddommelige eneste ene. Det er den med den lådne fugleedderkop i fødselsdagsgave, og det er den med lillebror'en og kadongerne. Det er pragtfuld underholdning!

kærlighed ved første hik

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Diverse
Originaltitel kærlighed ved første hik
Instruktør Tomas Villum Jensen, Thomas Villum Jensen
Udgivelsesår 1999
Tags skab under tv, bagved, vindeballegade hylde(øverste hylde)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere