84 Charing Cross Road

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af David Hugh Jones med skuespillerne Eleanor David, Jean De Baer, Daniel Gerroll, Judi Dench fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
49 kr Altid Se nu

Plot

Reality-baserede drama om en manuskriptredaktør (Anne Bancroft) i New York, der henvender sig til en boghandler (Anthony Hopkins) på 84 Charing Cross Road i London i håb om at finde en række sjældne bøger. De indleder en brevudveksling, der udvikler sig til et glødende forhold. Baseret på Helen Hanffs bestseller af samme navn.

84 Charing Cross Road

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel 84 Charing Cross Road
Instruktør David Hugh Jones
Udgivelsesår 1987
Tags boghandel(bookshop), 1960s, 1950s, korrespondance(correspondence), london england, baseret på spille eller musikalske(based on play or musical), baseret på memoir eller selvbiografi(based on memoir or autobiography)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere