det er nat med fru knudsen

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Henning Ørnbak med skuespillerne Birger Jensen, Kirsten Walther, Ole Ernst, Tove Maës fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en smadret lille lejlighed på Vesterbro bor Fru Knudsen med sin uduelige og småkriminelle søn Arnold. Også Arnolds ven Benny hænger ud i lejligheden i tide og utide selvom uenigheden lurer mellem de to kumpaner. Da en laber pige ved en fejltagelse ringer på og ender med at flytte ind, bryder kampen mellem de to rivaler ud i lys lue, og så er der dårlig plads til gamle Fru Knudsen.

det er nat med fru knudsen

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel det er nat med fru knudsen
Instruktør Henning Ørnbak
Udgivelsesår 1971
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere