fuglekrigen i kanøfleskoven

Er en Familie , Animation film instrueret af Jannik Hastrup med skuespillerne Per Pallesen, Tommy Kenter, Helle Ryslinge, Sofie Bredesen fra 1990

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

I Kanøfleskoven terroriserer den onde krage, Fagin, alt og alle. Og sammenhold er der intet af. De to små fugle, Oliver og Olivia, har besluttet sig for at bekæmpe Fagin. Men der er ingen hjælp at hente fra de andre fugle i skoven. Hverken den gnavne ugle, gråspurven Betty eller den musikalske måge, Armdtrong, tør at stå sammen. Men så får de uventet hjælp fra musene Ingolf og Frederik, der bliver forfremmet til fugle. Alligevel mislykkedes deres forsøg på at snøre kraven, for Fagin ved altid, hvad de foretager sig. Der er nemlig en forræder i Kanøfleskoven.

fuglekrigen i kanøfleskoven

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel fuglekrigen i kanøfleskoven
Instruktør Jannik Hastrup
Udgivelsesår 1990
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere