Anaconda

Er en Gyser, Thriller, Eventyr film instrueret af Luis Llosa med skuespillerne Eric Stoltz, Jonathan Hyde, Ice Cube, Kari Wührer fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Et filmhold fra National Geographic befinder sig på en båd dybt inde i Amazonas enorme jungle, da de støder på en vildfaren slangejæger på jagt efter en kæmpe anaconda. Jægeren viser sig at være en skidt fyr, der tager kommandoen over båden - og i vandet lurer den dødbringende slange.

Anaconda

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Eventyr
Originaltitel Anaconda
Instruktør Luis Llosa
Udgivelsesår 1997
Tags jungle, undervands scene(underwater scene), Amazon, floden båd(river boat), Anaconda, film besætning(film crew), giftige insekter(poisonous insects), indianerne(indians), Killer slange(killer snake), dart
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film