Far Til Fire I Sneen

Er en Familie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Peter Engholm, Ib Schønberg, Leif B. Hendil, Eik Koch fra 1954

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Søs har kærestesorg efter forholdet til skolelæreren er gået over. Derfor glæder hun sig til at skulle på ferie med hele familien til Norge, eftersom hendes far har vundet en ferie via Ekstra Bladet. Ekstra Bladets fotograf Søren skal med på ferien, til hele familiens sorg. At fru Sejersen har bestilt ferie samme sted gør kun tingene værre. Søs og Søren bliver ret hurtigt indtaget i hinanden, men Peter dukker også op på scenen som skilærer og musiker om aften. Efter nogle dramatiske begivenheder hvor bl.a. lille Per og Mie skal reddes ude i sneen rejser familien tilbage til Danmark.

Far Til Fire I Sneen

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire i sneen
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1954
Tags ferie(holiday)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film