Adam Sandler's Eight Crazy Nights

Er en Animation film instrueret af seth kearsley med skuespillerne J.D. Donaruma, Jon Lovitz, Sharon Dugan, Hunter Kitagawa fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Den særdeles misfornøjede fyr Davey Stone (Adam Sandler) fra en lille by i New England er bedst til at jokke i spinaten. En dag træder han så meget ved siden af, at han havner i fængsel. Davey's gamle basketball-træner Whitey får ham dog løsladt, så Davey i stedet kan gøre samfundstjeneste - men var det nu også en god idé?

Adam Sandler's Eight Crazy Nights

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Eight Crazy Nights
Instruktør seth kearsley
Udgivelsesår 2002
Tags ferie(holiday), stof(drug), musikalske(musical), jul(christmas), voksen animation(adult animation), øl(beer), jødiske(jewish), basketball, Twin, whisky(whiskey), Mall, Hanukkah
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film