baronessen fra benzintanken

Er en Romantik, Komedie, Diverse film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Karen Berg, Vivi Svendsen, Maria Garland, Lili Heglund fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Filmen starter med Baron von Rosensteens begravelse. Da Rosensteen er uden arvinger, står det gamle Rosensteen Slot til at skulle arves af familien Rabenfeldt. Højesteretssagfører Berg (Emil Hass Christensen) opsøger Enkebaronessen (Maria Garland) om et dokument man har fundet blandt hendes søn, den afdøde barons, papirer. Det viser sig, at baronen havde et barn uden for ægteskabet med en ikke-adelig kvinde.Enkebaronessen og Højesteretssagføreren beslutter sig for at finde barnet, idet at en arving til slottet i så fald ville være fundet. Barnet viser sig at være pigen Anne Tofte (Ghita Nørby), som arbejder hos sin onkel Lars Tofte(Ove Sprogøe) og hans kollega (Dirch Passer), Hans Høy, på en benzintank. De overtaler Anne til at bo hos baronessen et stykke tid, hvilket hun ikke er meget for. Enken prøver at lære Anne at være en fin dame, frem for den drengede værkstedsmekaniker som hendes onkel havde opdraget hende til.

baronessen fra benzintanken

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Diverse
Originaltitel baronessen fra benzintanken
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1960
Tags kvinde direktør(woman director), bedstemor barnebarn forholdet(grandmother granddaughter relationship), gas Station
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film