Tom & Jerry - I Nøddeknækkeren

Er en Animation film instrueret af Tony Cervone med skuespillerne Kathleen Barr, Richard Newman, Garry Chalk, Chantal Strand fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

I et tomt operahus ønsker Jerry, at han kunne komme til at optræde – ogpå magisk vis går hans drøm i opfyldelse. Den lille mus forsvinder ind i et fortryllet kongerige, hvor alt er muligt: Der er skove af slik og syngende snefnug – ja, selv legetøjet bliver levende! Jerry har det skøntsammen med sine nye venner, og da han danser med en ballerina i en spilledåse, er han lykkelig som aldrig før. Desværre spolerer en flok baggårdskatte, anført af Tom, glæden for Jerry, bortfører ballerinaen i spilledåsen og laver ravage i julekongeriget. Nu er det op til Jerry at gøre skaden god igen – og med hjælp fra en mus ved navn Tuffy og hans andre nye venner kan Jerry måske klare ærterne!

Tom & Jerry - I Nøddeknækkeren

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Tom and Jerry: A Nutcracker Tale
Instruktør Tony Cervone, Spike Brandt
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere