Cornelis

Er en Musik, Biografi, Drama film instrueret af Amir Chamdin med skuespillerne Susanne Thorson, Helena af Sandeberg, David Dencik, Emil Johnsen fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Cornelis er en film om en af de største musiklegender – Cornelis Vreeswijk. Filmen er en nøgen, ærlig og kærlig skildring af en unik kunstner, hvor vi følger og oplever store dele af hans brede musikalske værker. Men filmen portrætterer også mennesket Cornelis, manden bag scenen, som hele sit liv søgte kærlighed og bekræftelse. Cornelis Vreeswijk er en af de mest elskede og populære kunstnere, Sverige har haft.

Cornelis

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Drama
Originaltitel Cornelis
Instruktør Amir Chamdin
Udgivelsesår 2010
Tags biografi(biography), undslippe fra fængsel(escape from prison), musiker(musician), Sverige(sweden)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film