View from the Top

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Bruno Barreto med skuespillerne Joshua Malina, Christina Applegate, George Kennedy, Matt Roth fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Donna Jensen er en kvinde fra en lille by i Nevada, men hun har store drømme om at komme ud at se verden. Hun har nemlig planer om at blive en førsteklasses international stewardesse! Hun mangler ligesom bare det der skal til, nemlig pli og elegance. Men det har Sally, og hun vil hellere end gerne hjælpe. Men på trods af Sallys kyndige vejledning, bliver der dog noget turbulens for den unge Donna, da hun starter på jobbet. Hun skal ikke blot lære at tackle vanskelige passagerere, hun oplever også krævende chefer, og misundelige kolleger. Heldigvis tror Donna dog på sig selv. Hun har fået luft under vingerne, og hun er ikke bange af sig!

View from the Top

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel View from the Top
Instruktør Bruno Barreto
Udgivelsesår 2003
Tags Boss, stewardesse(stewardess), støbning(casting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film