Alpha & Omega - A Howl-Iday Adventure

Er en Animation film instrueret af Anthony Bell med skuespillerne Marieve Herington, Lindsay Torrance, Ben Diskin, Julia Max fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Kate & Humphrey og deres 3 ulv unger (Stinky, Claudette og Runt) er lykkeligt forbereder sig på at fejre deres første vinter sammen, når deres mindste hvalp, Runt, mystisk forsvinder. De må nu gå på en ny rejse på tværs af ørkenen for at finde og bringe tilbage Runt inden vinteren sneen blokere deres vej hjem. Det er deres største eventyr endnu, fyldt med action og spænding samt masser af humor og hjertevarmende øjeblikke, der blev leveret i den første biografpremiere. Mens deres eventyr ikke ender helt som planlagt, Kate & Humphrey opdage, at "Hjem er hvor familien er."

Alpha & Omega - A Howl-Iday Adventure

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure
Instruktør Anthony Bell, Richard Rich, Steve Moore
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere