to skøre ho'der

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Paul Hagen med skuespillerne Ulla Larsen, Paul Hagen, Mette Von Kohl, Preben Kaas fra 1961

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På vej til undersøgelse kører sengene sammen, der bliver panik på gangene, overlægen væltes omkuld og videre går den vilde kørsel. De to fyre bliver smidt ud af hospitalet med fynd og klem. De ender i en  feriekoloni og så tager begivenhederne fart. Men vore to venner er mestre i at klare alle mulige og umulige situationer ? og det gør de også denne gang.

to skøre ho'der

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel to skøre ho'der
Instruktør Paul Hagen, Preben Kaas
Udgivelsesår 1961
Tags

Anmeldelser

Skuespillere