Beach Rats

Er en Romantik, Drama film instrueret af Eliza Hittman med skuespillerne Kate Hodge, Douglas Everett Davis, Neal Huff, Nicole Flyus fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Frankie, en teenager uden fremtidsplaner fra udkanten af Brooklyn, må udstå en skrækkelig sommer. Hans far er døende, og hans mor vil have, at han finder en kæreste. Frankie undslipper sit dystre liv derhjemme ved at skabe ballade med sine småkriminelle venner og ved at flirte med ældre mænd på nettet.

Beach Rats

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Beach Rats
Instruktør Eliza Hittman
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), homoseksualitet(homosexuality), bøsse Køn(gay sex), familie relationer(family relationships), prostitution, biseksuelle(bisexual), narkotika(drugs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere