La Bamba

Er en Musik, Biografi, Drama film instrueret af Luis Valdez med skuespillerne 	Lou Diamond Phillips, Lou Diamond Phillips, Daniel Valdez, Joe Pantoliano fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Richie Valens med de mexicanske rødder var en ung teenager, da han blev berømt rockstjerne i 1950'ernes Amerika samtidig med store navne som Buddy Holly og Eddie Cochran. I dette biografiske drama skildres den hurtige rejse mod berømmelsens tinder og den tragiske slutning. Nomeneret til en Golden Globe og en Grammy for Los Lobos soundtracket.

La Bamba

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Drama
Originaltitel La Bamba
Instruktør Luis Valdez
Udgivelsesår 1987
Tags musikalske(musical), død(death), nostalgisk(nostalgic), døende unge(dying young), mexicanske amerikansk(mexican american), stigende Star(rising star), ægteskabelig voldtægt(marital rape), Chicano
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film