beethoven 2

Er en Romantik, Familie , Komedie film instrueret af Rod Daniel med skuespillerne Danny Masterson, Ashley Hamilton, Chris Penn, Sarah Rose Karr fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* USAs førstehund er tilbage, og denne gang har han ungerne med! Charles Grodin og Bonnie Hunt er stjernenavnene i denne charmerende komedie om Newton familiens nye eventyr med deres elskelige, klodsede ven, Beethoven. I den anden "symfoni" i Beethoven sagaen møder vores helt Missy, den kvindelige Sankt Bernhard fra hans drømme. Men uheldigvis bliver de hurtigt adskilt af Regina, Missys ondskabsfulde ejer, der bruger hende som spillebrikken i en grim skilsmissesag. Vil Missy, Beethoven og deres hvalpe blive genforenet? Og vil Regina endelig få, hvad hun fortjener?

beethoven 2

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Komedie
Originaltitel beethoven 2
Instruktør Rod Daniel
Udgivelsesår 1993
Tags sælge(sell), hvalp(puppy), bedrifter(holdings), St. bernard's hund(st. bernard's dog)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film