Peter Plys og hafferlaffen

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Frank Nissen med skuespillerne Kyle Stanger, Brenda Blethyn, Jim Cummings, Nikita Hopkins fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu

Plot

Noget fremmed er kommet til Hundredemeterskoven! Tidligt en morgen vågner Peter Plys og vennerne af en lyd, der får dem til at ryste af skræk. Hvad kan det være? Kan det være den frygtelige Hafferlaf som alle har hørt om, men som ingen har set? Den eneste måde at finde ud af det på, er ved at fange den! Og da en sådan ekspedition kan være farlig, må lille Kængubarn ikke komme med.Så ved daggry tager Kængubarn afsted på sin egen ekspedition, og så skal hannok fange den Hafferlaf! Langt hjemmefra bliver han den første der støder påHafferlaffen, og det viser sig hurtigt, at Kængubarn og "Laffe" har meget tilfælles, så nu skal de bare overbevise de andre om, at hafferlaffer overhovedetikke er farlige.Peter Plys og Hafferlaffen er en hjertelig og varm fortælling om at møde nyevenner og om, at mange ting ikke altid er som man tror.

Peter Plys og hafferlaffen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Animation
Originaltitel Pooh's Heffalump Movie
Instruktør Frank Nissen
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere