The Book Of Birdie

Er en Fantasy, Drama film instrueret af Elizabeth E. Schuch med skuespillerne Holly Stanfield, Kymberly Mellen, Kathryn Haynes, Kati Brazda fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Birdie er en anderledes teenager med en så mørk og livlig fantasi, at den er ved at blive hendes skæbne. Derfor er hun blevet anbragt i et forfaldent kloster i håb om, at hun vil komme på rette vej. Da hun møder Julia, en selvsikker og glad pige, der hjælper til på klostret, får Birdie nyt håb om et liv i virkeligheden. Men hendes mærkelige og groteske besættelse og blodige hallucinationer stiger til stadighed, og hun beslutter sig for at forsøge at forstå, hvorvidt hendes visioner kommer fra noget guddommeligt eller har oprindelse i mørke kræfter. Eller er det selve klosteret, der forsøger at fortælle hende noget?

The Book Of Birdie

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel The Book Of Birdie
Instruktør Elizabeth E. Schuch
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere