muppets indtager manhattan

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Frank Oz med skuespillerne Liza Minnelli, James Coco, Dabney Coleman, Steve Whitmire fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Med Broadway som deres mål indtager Muppets Manhattan i denne fortryllende musical om kampen for at slå igennem i show business! Kermit, Fozzie Bear og resten af de medvirkende i Kermits musical, Manhattan Melodies, har netop afsluttet teaterskolen og er nu på vej til the Big Apple med ambitioner om at forvandle deres lille stykke til en stor succes! Det eneste de mangler, er en til producere deres show! Men da ingen i den store by overhovedet gider at snakke med dem, er det op til Kermit at bevare troen på at showet VIL blive opført!

muppets indtager manhattan

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel muppets indtager manhattan
Instruktør Frank Oz
Udgivelsesår 1984
Tags musikalske(musical), nye York(new york), musik(music), marionet(puppet), karriere(career), den Muppets(the muppets), frøen(frog), gris(pig), dukketeater(puppetry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film