Slightly Single In L.A.

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Christie Will med skuespillerne Camille Anderson, Sara Erikson, Haylie Duff, Kip Pardue fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Dale Squire er en trendy og selvstændig singlepige i Los Angeles. Efter flere mislykkede kærlighedsrelationer kommer Dale frem til, at det er helt umuligt at finde kærligheden i LA. Men at være besværlig og asocial er hårdt for en ung pige i Hollywood, og da hendes ven Jill skal giftes, begynder hun at overveje betydningen af tosomhed og hvad det kræver at få et forhold til at fungere. Da Zach, en charmerende og succesrig musiker igen dukker op i hendes liv, begynder hun at tænke på, om det måske er muligt at finde kærligheden, trods alt. Men er det blevet for sent for Dale?

Slightly Single In L.A.

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Slightly Single In L.A.
Instruktør Christie Will
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere