my girl 2

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Howard Zieff med skuespillerne Anthony R. Jones, Anna Chlumsky, Ben Stein, jodie markell fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Meget har ændret sig siden Vada gav Thomas J. sit første kys. Hendes far har giftet sig igen. Hendes stedmor er højgravid, og Vada har måttet rykke ud af sit værelse for at give plads til den lille. I skolen får Vada til opgave at skrive om en interessant person, hun aldrig har mødt. Og snart er Vada på vej til Los Angeles for at grave i sin afdøde mors fortid. Det bliver begyndelsen på et vidunderligt eventyr - og et møde med Nick og kærligheden.

my girl 2

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel my girl 2
Instruktør Howard Zieff
Udgivelsesår 1994
Tags ferie(holiday), tab af mor(loss of mother), forskning(research), Onkel(uncle), fætter(cousin), forår(spring), essay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film