Smart People

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Noam Murro med skuespillerne Sarah Jessica Parker, William Kania, Paul Huber, Dennis Quaid fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Dennis Quaid er Lawrence Wetherhold - en kultiveret litteraturprofessor der på trods af sin intelligens ikke har de store sociale kompetencer. Efter sin kones død lever han et ensomt og noget forudsigeligt liv med sin skarp-tungede teenagedatter, der synes at have arvet hans intelligens samt hang til elendighed. Hans liv bliver dog vendt op og ned, da hans lidt skøre adoptivbror, som han ikke har været på talefod med i et par år, kommer på uventet besøg og da han efter en hjernerystelse tilfældigt møder en af sine tidligere elever, Janet, og så bliver det vendt grundigt op og ned på Lawrences kærlighedsliv.

Smart People

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Smart People
Instruktør Noam Murro
Udgivelsesår 2008
Tags indie, professor, studerende(student), uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film