Blind dating

Er en Romantik, Komedie film instrueret af James Keach med skuespillerne Anjali Jay, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Alden, Katy Mixon fra 2006

Sammenlign priser

Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Danny er intelligent og selvsikker. Han ser godt ud - men selv kan han ingenting se. Danny har altid været blind, men alligevel er han en af byens populæreste fyre. Og så er det klart, at Dannys pigeglade bror, Larry, bliver noget chokeret, da han finder ud af, at Danny stadig er jomfru. Det skal der straks laves om på, og Larry har en plan. Det er dog ikke alle piger på Larrys liste, der er lige begejstrede for den slags blind-date, som han har i tankerne.

Blind dating

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Blind Dating
Instruktør James Keach
Udgivelsesår 2006
Tags blindhed og hørehæmmede vision(blindness and impaired vision), arrangeret ægteskab(arranged marriage), blind dato(blind date)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film