Red Dog: True Blue

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Kriv Stenders med skuespillerne Igor Sas, Syd Brisbane, Kelton Pell, Caitlin Berestford-Ord fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1968, og den 11-årige Mick flytter ud på sin farfars gård på landet i Australien efter at have mistet sin far. Under et uvejr redder Mick en hundehvalp fra at drukne, og de to bliver uadskillige venner. Da Micks farfar beslutter sig for at sende Mick på kostskole, stikker han af med sin nye bedste ven. Det sker samtidig med, at en skovbrand nærmer sig gården.

Red Dog: True Blue

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Red Dog: True Blue
Instruktør Kriv Stenders
Udgivelsesår 2016
Tags hund(dog), australske OutBack(australian outback), Australien(australia), prequel, australske folklore(australian folklore)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere