Oppe på Valmuebakken (Japansk tale)

Er en Familie , Animation, Drama film instrueret af Goro Miyazaki med skuespillerne Keiko Takeshita, Goro Miyazaki, Masami Nagasawa, Yuriko Ishida fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1963. I Japan er man i færd med at forberede sig de Olympiske lege, der er sat til Tokyo året efter, og som på godt og ondt markerer overgangen fra efterkrigs perioden til mere moderne tider. I havnebyen Yokohama møder vi teenagerne Shun og Umi. Han er redaktør af skoleavisen og vældig populær blandt skolens piger. Hun slider derhjemme, hvor hun bidrager til både hushold og madlavning. Men skæbnen er lunefuld, og uanset hvor forskellige Umi og Shun måtte syne, så mødes de alligevel, da et moderniserings projekt på skolen tænder gnisten til et regulært studenteroprør.

Oppe på Valmuebakken (Japansk tale)

Detaljer

Genre Familie , Animation, Drama
Originaltitel Kokuriko-zaka kara
Instruktør Goro Miyazaki, Gorô Miyazaki
Udgivelsesår 2011
Tags anime, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film