The Jacket

Er en Fantasy, Kriminal, Thriller film instrueret af John Maybury med skuespillerne Kelly Lynch, Richard Dillane, Jason Lewis, Angel Coulby fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Golfkrigsveteranen Jack Starks (oscarvinder Adrian Brody) anklages for mord på en politimand og bliver indlagt på den lukkede afdeling. Her bliver han udsat for eksperimentel behandling, der udvider hans bevidsthed, og i denne tilstand rejser han ud i fremtiden, hvor han ser sin egen død. I fremtiden møder han Jackie (Keira Knightley) og sammen prøver de at finde en måde at redde ham på.

The Jacket

Detaljer

Genre Fantasy, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Jacket
Instruktør John Maybury
Udgivelsesår 2005
Tags Kærlighed(love), tid rejse(time travel), psykiater(psychiatrist), psykolog(psychologist), krig(war), soldat(soldier), medicin(medicine), eksperiment med menneskelige væsener(experiment with human beings), rygning(smoking), hallucination, Irak veteran(iraq veteran), psykologi(psychology), medicinsk eksperiment(medical experiment), døde(dead), fejlagtige anholdelse(wrongful arrest), nær-død erfaring(near-death experience), lastbil Stop(truck stop), mord af en politiet officer(murder of a police officer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film