Forglem mig ej

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Yann Samuell med skuespillerne Marton Csokas, Thierry Hancisse, Déborah Marique, Roméo Lebeaut fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den franske skønhed og skuespillerinde Sophie Marceau spiller den selvsikre karrierekvinde, Marguerite, som har fravalgt børn og har fundet lykken i arbejdslivet. Tror hun. På sin 40 års fødselsdag modtager hun en pakke med breve skrevet af en lille pige. Brevene er fra Marguerite selv, hun skrev dem, da hun var 7 år gammel for at huske sig selv på de vigtige ting i livet. Selvom Marguerite i starten tøver med at vække gamle minder, kan hun ikke forhindre, at brevene vender op og ned på hendes liv.

Forglem mig ej

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel L'âge de raison
Instruktør Yann Samuell
Udgivelsesår 2010
Tags brev(letter), børn(children), Klarinet(clarinet), hul(hole)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film