Mit smukke vaskeri

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Stephen Frears med skuespillerne Derrick Branche, Richard Graham, Rita Wolf, Daniel Day-Lewis fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Komediedrama om Omar (Gordon Warnecke), der overtager sin onkels vaskeri i en forsømt del af London. Selvom Omar er pakistaner, hyrer han sin barndomsven Johnny (Daniel Day-Lewis), der er medlem af den racistiske organisation National Front. Vejen til succes er lang og vanskelig, og det bliver ikke lettere af, at de to er tiltrukket af hinanden.

Mit smukke vaskeri

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel My Beautiful Laundrette
Instruktør Stephen Frears
Udgivelsesår 1985
Tags racisme(racism), indie, London, bøsse(gay), samfund(society), uafhængige film(independent film), britiske(british), indvandring(immigration), bøsse interesse(gay interest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film