lost river

Er en Fantasy, Kriminal, Thriller film instrueret af Ryan Gosling med skuespillerne Ben Mendelsohn, Shannon Plumb, Landyn Stewart, Saoirse Ronan fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Den håbløst talentfulde Ryan Gosling har både skrevet og instrueret denne besynderlige, fascinerende film, der uden tvivl vil dele vandene. Vi er i en trøstesløs, nærmest post-apokalyptisk verden, hvor kvinden Billy (Christina Hendricks) forsøge at få økonomien til at hænge sammen. Undervejs bliver hun ledt ind i en mørk underverden, fuld at suspekte personer. Imens forsøger hendes søn Bones at skrabe penge sammen og havner derved i problemer med en sindssyg bandeleder, Bully (Matt Smith), der holder nabolaget i et jerngreb.

lost river

Detaljer

Genre Fantasy, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel lost river
Instruktør Ryan Gosling
Udgivelsesår 2014
Tags Underworld, tabt City(lost city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film