Witch Hunters

Er en Action, Fantasy, Gyser film instrueret af Tommy Wirkola med skuespillerne Famke Janssen, Gemma Arterton, Derek Mears, Jeremy Renner fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

15 år er gået, siden søskendeparret Hans og Grete vristede sig fri af en børnespisende heks' greb. Oplevelsen ændrede deres liv for evigt. Nu er de vokset op til at blive dusørjægere med ekstraordinære evner, 100 procent dedikerede til at dræbe hekse i alskens mørke skove. Men da Hans og Grete bliver tilkaldt af landsbyen Augsburgs borgmester, efter at 11 af byens børn er forsvundet, står de pludselig ansigt til ansigt med en ondskab langt større end noget, de nogen sinde har mødt. En ondskab, der måske også bærer nøglen til deres frygtindgydende fortid.

Witch Hunters

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Gyser
Originaltitel
Instruktør Tommy Wirkola
Udgivelsesår 2013
Tags

Anmeldelser

Skuespillere