Marmaduke

Er en Familie , Komedie film instrueret af Tom Dey med skuespillerne Glenn McCuen, Caroline Sunshine, Raugi Yu, Steve Coogan fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Marmaduke er verdens største og mest elskelige grand danois, som nu tager springet fra tegneserie til biografens store lærred. Den kæmpestore hund tilhører familien Winslow, og da far Phil får nyt arbejde, og familien derfor må flytte fra midtvesten til Orange County i Californien, hjælper Marmaduke dem gennem den store omvæltning. Men han opdager også, at det at få nye firbenede venner ikke altid er let for en 100 kilo tung teenagehund.

Marmaduke

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Marmaduke (HD)
Instruktør Tom Dey
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere