den grønne elevator

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Anker Sørensen med skuespillerne Kjeld Petersen, Paul Hagen, Bjørn Puggaard-Mller, Tove Wisborg fra 1961

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Det var en dejlig sommerdag i villa Strandhuset. Mens automobilforhandler Willy Fortmann ivrigt studerer de nye linjer, er hans kone Mona travlt beskæftiget med at slå græs, så alt kan være i orden til ægteparrets venner, magister og havbiolog Hans Haldorff og hans kone, Ellinor, indfinder sig for at holde et par dages ferie.

den grønne elevator

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel den grønne elevator
Instruktør Anker Sørensen
Udgivelsesår 1961
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere